Sunday, 29 December 2013

Selamat Kembali ke Sekolah

Assalamualaikum. Selamat malam.

Hm okey ada 3 story aku nak cite sekarang ni. Dah ready ke nak dengar? Eceh.

First. Pagi tadi abang aku ambik kelas driving. Ceramah 6 jaaamm. Hm pastu ayah nak pinjam kereta manual uncle aku for abang aku punya driving tu la. Nak practice sikit sikit. Practice makes perfect aite? Haha.

 Petang pulak aku dengan family pergi rumah lama sebab nak kemaskan apa yang patut. Ye la bila dah sekolah nanti susah nak pergi sana dah kan. Dah sibuk dengan sekolah pbsmr lagi haih  -.-

Ok third ada haritu saje nak touching touching dengan mak. Cakap la pasal sedihnya aku pergi sekolah sensorang. Dulu aku pergi sekolah dengan abang tapi sekarang dia dah habis sekolah pulak hm takde kawan dah nak pergi sekolah sama haha.

And then mak cakap ada sorang anak jiran ni nak tumpang kereta aku time pergi sekolah. Yayayy! Haha ada jugak la kawan. Ingatkan perempuan ke tapi mak cakap dia laki err laki pun laki la asalkan aku ada kawan. Aku tak pernah tengok muka dia cane lagi. Rumah dia haritu buat kenduri sempena baru pindah kat area rumah aku. Mak ayah ajak pergi tapi aku malas nak pergi sebab baru je balik dari kenduri kahwin lain. Pastu aku berminat nak tahu pasal budak ni. Mak cakap budak ni baru nak masuk sekolah aku next year dia form 1. Junior aku! hahah. Mak dia tanya kat mak aku boleh ke nak tumpang sekali sebab sekolah sama kan. Mak ayah dia kerja so tak boleh nak hantar dia.

Perasan tak aku lagi banyak cite pasal budak ni hahhah. Hm apa pun aku harap jadi la dia nak tumpang aku ceh hahaha. Baru ada kawan ohyeah! haha ok bye khamis dah sekolah. Selamat kembali ke sekolah! ugh

Friday, 27 December 2013

Playboy Itu Suami Aku


Assalamualaikum.

Ok sebelum aku mula cite aku nak cakap ni bukan shyikin. Ni kawan dia. Sorry tau shyikin aku pinjam blog kau sekejap. Just nak share je kat sini. Boleh? Jangan marah tau.

Harini aku nak cite pasal satu drama ni kat tv3. Playboy itu suami aku. Woah at first memang la tak berapa best orang kutuk kutuk cite ni tapi last last orang dah mula suka. Tapi ada yang menyampah jugak sebab hero dengan heroin dia dah start nak sweet sweet bagai hahah. Cite ni berapa episod tah tapi banyak jugak kot. Aku takde la tengok sangat. Kekadang je. Mak dengan abang aku pun time tengok emo gila. Aku cool je sebab cite je kan haha. Pergh perasan pulak diri dia cool haha.

Ok hm cite ni harini last episod!! Waa kena tengok ni. Wajib! Haha nak tengok ending dia cemane kan. Apa yang terjadi. Fina dengan king tu last last happily ever after ke. Fisya kena tangkap tak. Fahmi dengan si parut tu cemane kena tangkap jugak ke. Dahlia dah lama mati kot sebab kena hentak helmet dengan fisya haha kejam je kau eh. Kalau nak tahu, saksikan playboy itu suami aku setiap hari isnin hingga khamis jam 7 sampai 8 malam di slot akasia tv3. Ececeh dah nak habis baru nak cakap hahhaha. Ok lagi sekali sorry tau shyikin. Hm bye.